lördag 24 december 2011

24 december i Sydney

GOD JUL TILL ER ALLA!

Tack för alla gratulationer och att ni kommenterar det vi skriver. Det är alltid kul att läsa era kommentarer!

Vi var trötta på morgonen, men barnen vaknade tidigt. Efter frukost packade vi ner julklapparna och åkte och handlade pickniclunch. Vi köpte fantastisk sallad och fruktsallad på vårt nya favoritställe Parisis. Vi var på stranden vid 10-tiden. Vi badade och efter det ville barnen öppna julklapparna. Vi har sagt att den svenska jultomten inte kan komma hit och att vi därför hjälpt tomten i år. Barnen fick kläder från de kända australienska surfmärkena och en studsboll somde själva valt samt en leksak var. De fick även varsin aktivitetsbok på engelska. Vi har bara köpt saker som är lätta att packa ner.

Efter julklappsöppningen åt vi den goda lunchen och sedan blev det ännu mer bad. Trots all smörjning blev vi lite röda trots att vi försökte sitta i skuggan. Dagens andra roliga överraskning var att vi hade Tom och Jerrypåsar med oss från Sverige. Vi var på stranden till halv sex då vi åkte en kort stund till Becky och Richard. Till middag åkte vi och åt kinamat. Där tyckte de att vi var konstiga när barnen ville ha biff med bambuskott. De tittade på oss som om vi vore utomjordingar.

Nu har vi ringt våra föräldrar och har nyss sett en opossum sitta och äta på balkongen. I morgon ska vi åka på julmiddag hos Beckys föräldrar.








5 kommentarer:

  1. Varma lyckönskningar till er båda! Vilken överraskning. Bröllop och bröllopsresa, det var en bra idé.
    En riktig GOD JUL till er alla.

    Kramar från Marie

    SvaraRadera
  2. Ett stort grattis till er och det var bra planerat! Efter så lång tid tillsammans så behövs ingen prövotid för ni känner ju varandra;)
    Ni har liksom vi haft en bra julafton. Elina är nöjd och hon delade ut julklapparna i år för tomten hade inte tid. Jag får gå på annandagsrea själv i år! Vi ses snart och ha ett trevligt slut på er vistelse! Mvh. Kristina

    SvaraRadera
  3. Jättestort grattis Jenny och Håkan. Verkligen en trevlig överraskning och något ni alltid kommer att komma ihåg tänker vi. Vi önskar er nu ett lyckligt slut på tiden i Australien och en trevlig resa hem samt ett riktigt Gott Nytt År. Kramar från Gittan och Bernt-Ove

    SvaraRadera
  4. Grattis än en gång , vår kommentar har tydligen
    Kommit bort Lars o Margareta från Fridhemgatab

    SvaraRadera
  5. Ha en bra hemresa - vi hörs!!

    Sussi

    SvaraRadera