fredag 30 december 2011

29 december på resande fot och HEMMA!!!!

I Bangkok fick vi vänta i nästan tre timmar på nästa flyg. Vi passade på att handla lite tax free och orkidéer. På flygplatsen hörde vi en massa svenska. Barnen var lyckliga över att förstå vad som sades, men på planet märktes det att de glömt bort att man inte kan prata om folk eftersom de förstår vad som sägs. De flesta av oss skippade maten och sov istället. Vid frukosttid var det två barn som var åksjuka igen...

Vi landade vid 6-tiden och hade då flugit i 11 timmar och 20 minuter. Sammanlagt flög vi 20 timmar och 50 minuter från Australien till svensk mark. När vi landade i Sverige hade vi varit på resande fot i ganska precis ett dygn.

På Arlanda fick vi vänta tills 11:25 på nästa plan. Vi passade på att köpa kaffe. H och jag kände oss alldeles bakis. Vi landade på Kallax 12:30. Britt och Ove hämtade oss. Det var minus fyra och snöade. Barnen var lyckliga. Vi fick skjuts hem och öppnade julklappar och åt julmat. Barnen hade verkligen längtat efter must!

Håkan och jag packade upp lite grann och fick förklara för barnen varför alla saker skulle ligga ute i några dagar innan de tas in. Vi har sett både malar, hål i en del kläder och kackerlackor där vi vari och dessa djur vill vi inte ha hemma om de följt med i väskorna. S somnade i soffan vid sextiden och vi andra lite senare. När klockan var åtta sov vi alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar