tisdag 27 december 2011

27 december i Sydney

Idag har vi packat våra väskor på förmiddagen. Vi åkte färjan in till stan vid lunchtid och gick till New South Wales art gallery. I caféet träffade vi Nathalie, Brian och deras dotter Naomi. Vi åt lunch tillsammans. Efter lunchen gick vi på den Picassoutställning som de har där. Tavlorna är utlånade från paris. Det var mycket folk på utställningen eftersom det var en Public Holiday även idag- Om juldagen är på en söndag får man en extra dag ledigt! Låter bra tycker jag.

Vi tog färjan till Rose Bay och på kvällen åkte vi till Surry Hill för att äta middag med Rebecka och Richard på Bills café (vars kokbok vi har fått). Middagen var underbar! Håkan och jag åt linguini med chili och räkor.
Det var trist att säga hejdå till Becky och Richard, men oj vad vi längtar hem!

Nu håller vi på och packar. Barnen är helt exalterade. Vi ser inte fram emot den långa flygresan. Vi landar i Stockholm tidigt på torsdag morgon och kommer till Luleå på eftermiddagen.

3 kommentarer:

  1. I år fick vi handla på mellandagsrean var för sig men gjorde våra fynd ändå. Jag var på stan 10.00 annandagen och gick till Joy först där jag fått ett presentkort i julklapp. Där gjorde jag några fina rea fynd. Gick sedan till Euro sko på deras rea och köpte ett par stövlar. Tänkte då på dig Jenny som ofta har fyndat mer än ett par skor hos dom. Elina har kryat på sig men har kvar lite hosta från förkylningen. Trots det så spelade hon basket på Tomtebocup i dag men var inte riktigt i form förrän sista matchen. Vi måste medicinera med Bricanyl före ansträngning och det är norsk doping sa Janne. Vi har haft växlande väder och just nu är det snorhalt då det är blankis under snön som kommit. Hoppas att er hemresa går bra trots att ni tycker att den är lång. Mvh. Kristina

    SvaraRadera
  2. VÄLKOMMEN HEM!

    Marie

    SvaraRadera
  3. Ni har nog börjat hemresan !? Det är mycket
    halt här, is under snön ! välkomna tillbaka till
    fridhemsgatan . Skattenämnden har upphört
    under din frånvaro Jenny

    SvaraRadera