fredag 9 december 2011

9 december i Brisbane

Idag har vi akt cirka 7 mil soderut. Nathalie tog med de tre badbara barnen till stranden och vi andra akte och hamtade vagnen. Den var jattefin! Nu galler det att inte fa den skadad nar vi flyger!

Efter att ha hamtat vagnen akte vi till Main Beach for att traffa de andra. Den stranden ligger strax norr om Surfers Paradise och ar lite lugnare. Det var inte sa mycket folk pa stranden. David fick doppa sitt friska ben. Han hade en soppase pa det andra benet for att skydda det. Jonas och Frida var ute i vagorna, men inte sa langt. Stina hade redan slutat bada nar vi kom.

Efter en picniclunch tog vi en tur till Q1 som ar ett hus med en observationsvaning som kallas for SkyPoint. Man kan se upp till 6 mil at alla hall darifran under en klar dag. Sky Point ar pa 77:e vaningen i huset och utsikten var fantastisk. Hissen upp gick pa cirka 40 sekunder. Jag fick lock for oronen av den hastigheten!

Nu ar vi hemma i Brisbane igen och vi ar nog flera av oss som ar lite rosa trots smorjning.




2 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas att allt är bra med er och att David är vid gott mod! Vi har haft helt snöfritt till för ungefär tre dagar då det började vräka ned. Nu är vitt och fint! Vi håller på att packa ned köket och har startat att riva det. M, M och jag åker på tisdag och lämnar Johan i röran ;-) som ska fortsätta att riva väggen samt koordinera golvläggarna.

    M har berättat om David och hans eskapad på samlingen. Alla var intresserade och hoppades att han inte skulle ha så ont.

    Ni verkar ha det fantastiskt bra! Gillade barnen knyten? Om ja, kanske vi får ta och göra dumplings tillsammans( barnen älskar det)
    God jul och gott nytt år!
    Ha det bra!
    /Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul att kunna följa er resa! Ni verkar ha det bra. Tråkigt att David gjort illa benet, men han verkar vara vi gott mod, vad jag kan se på bilderna.
    Ha det fortsatt bra och njut allt ni kan!
    Kram
    Jenny Å

    SvaraRadera