lördag 3 december 2011

3 december i Caloundra och Brisbane

Vi sov lange pa morgonen och fick lite brattom att packa ihop i tid. Vi akte till Moffat Beach som lag dar vi bodde. Vagorna var hoga sa vi vagade oss inte ner pa stranden. Efter att ha promenerat en stund tog vi bilen till Kings Beach dar det fanns fontaner for barnen att springa i och en pool. Vi stannade inte sa lange eftersom vi var pa vag tillbaka till familjen i Brisbane.

Det var ett aventyr att ta sig igenom Brisbane eftersom vi bestamt oss for att inte kora pa nagon avgiftsbelagd bro, men Hakan var duktig och det gick bra. Nu har vi packat ur bilen och tar det lugnt.
De fyra sista bilderna ar fran nar vi kommit tillbaka till familjen i Brisbane och visar kanten som David ramlade fran och hur det ser ut nedanfor.











3 kommentarer:

  1. Hej! Vi kommer till Brisbane ca 15.00. Jag skickar sms till dig imorgon Jenny och berattar var vi bor och sa. Vi ar oppen for alla forslag pa aktiviteter utom mojligen...lang tur med buss for det ar vi lite less pa. :D \Ann-Sofi och Robert

    SvaraRadera
  2. När vi hör om er resa och ser bilderna så ser det härligt ut. I dag är det andra advent men ni kanske inte har några julkänslor:) Det är inte så mycket julstämning här heller utan snön. Men adventskonserten förra söndagen på Kulturens hus då barn och orkester spelade var jättebra! Vi önskar er en fortsatt trevlig resa och skickar en extra hälsning till David./ Kristina

    SvaraRadera
  3. Kram till er alla och särskilt till David som skadat sig.

    Vilken resa! Vår resa börjar på lördag. Då får vi äntligen åka och hämta Christina.

    Kram Nanna

    SvaraRadera